O nama

Naš tim instruktora i predavača

Mi smo tim profesionalaca, koji ovaj svet želi da učini boljim vozeći se bezbednije. Naš krajnji cilj nije da postignemo brzu zaradu, već da naučimo tokom celog života vozačke veštine i na taj način pripremimo naše kandidate za sve moguće prepreke na putu. Želimo da naši kandidati budu srećni i u vožnji. Naš cilj je da naučimo kandidate da se bezbedno voze, otkrivajući nove horizonte. 

Upoznajte naše instruktore i predavače

Naša misija je da osnujemo novu generaciju auto škola, gde će kandidati uživati u iskustvima učenja i unositi radost u svoj život vozeći se putevima širom sveta. 

Ako ste oduvek želeli da osetite slobodu vožnje sopstvenim vozilom, upišite se na naše časove vožnje.

U velikom gradu mnogi ne voze. Jednostavno se oslanjaju na javni prevoz da bi ih prebacili sa jednog mesta na drugo. Iako su taksiji i autobusi pouzdani, oni i dalje rade po svom rasporedu. Sposobnost da vozite je jedini način da imate potpunu kontrolu nad sopstvenim vremenskim rasporedom. Nije važno da li ste tinejdžer ili odrasla osoba, naši instruktori i predavači će Vam preneti sva neophodna znanja i veštine kako bi se osećali samouvereno za volanom.

Borislav Dujaković

Vlasnik, predavač, instruktor vožnje, ispitivač

Stefan
Stefan Đurić

Instruktor vožnje

Zvonko
Zvonko Isakovski

Instruktor vožnje

Dragan Golić

Instruktor vožnje

Dragan
Slađana Barašin

Predavač, administrativni radnik i instruktor vožnje

Slađana
Nenad-o-nama-portret
Nenad Pinterić

Instruktor vožnje

Dejan-SQ
Dejan Olear

Instruktor vožnje

064 6611101